Senin, 10 Juli 2017

Tugas Bahasa Inggris Bisnis

Nama  : Vera Verina Tanadinata
NPM    : 2A214993
Kelas    : 3EB37

1.      Choose one of two form for choice in eight sentenses!
2.      If the reason by writing the reason in the notes bellow ten sentenses!
1)      a/an university is a place to study and get skills
Answer: An university is a place to study and get skills
Alasannya: An digunakan untuk kata-kata yang dimulai dengan huruf vokal, university diawali kata u yang merupakan huruf vokal.
2)      I had many/much information to be told to you related with my education
Answer: I had much information to be told to you related with my education
Alasannya: pilih Much karena informasi merupakan hal yang tidak bisa dihitung.
3)      She has one/two houses for her children
Answer: She has two houses for her children
Alasannya: karena menggunakan kata houses yang berarti lebih dari satu.
4)      My new neighbor come/came to this city in two thousand years
Answer: My new neighbor came to this city in two thousand years
Alasannya: karena kalimat tersebut merupakan kalimat past tense.
5)      The girl has leave/left here for six month
Answer: The girl has leave here for six month
Alasannya: karena kalimat tersebut merupakan kalimat present.
6)      I will gave/give everything you want to be my life partner
Answer: I will give everything you want to be my life partner
Alasannya: karena kalimat tersebut merupakan kalimat present future.
7)      When I come/came he was watching television
Answer: When I came he was watching television
Alasannya: karena kalimat tersebut merupakan kalimat past tense.
8)  While my father is reading the online newspaper, my mother will cook/is cooking in the kitchen
Answer: While my father is reading the online newspaper, my mother is cooking in the kitchen
Alasannya: karena kalimat tersebut merupakan present continuous.
9)      When did you arrive at/in Jakarta
Answer: When did you arrive in Jakarta
Alasannya: memilih in karena dalam kalimat tersebut menyebutkan Jakarta yang merupakan nama kota.
10)  After graduating from the university, most of students are going to look on/for good jobs
Answer: After graduating from the university, most of students are going to look for good jobs
Alasannya: karena look for merupakan kata yang sesuai untuk kalimat tersebut.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar